De små lækre tarteletter

Og det i lange baner.

De tre små spændende genstande, som kokken Michael Lefevre Simonsen og hans hjælpere præsenterede for Os, var høns i asparges, skinke i ærter og gulerødder og en rigtig god tartelet med svampe, som mange syntes var rigtigt god.

Velkomst ved Henrik Ewald

Efter Henrik Ewalds velkomsttale var der store forventninger, der stod i kø for at blive indfriet. Og snart kom de lækre tarteletter på bordet og man kunne smage på varene.

AsfaltOle og Preben spillede op til spisning

AsfaltOle og Preben spillede under spisningen og til vores lille tartelet-spisnings-konkurrence, som blev vundet af Stig Larsen. Der var mange som nød de varme tarteletter og alt i alt blev der denne aften, fragtet ca. 1.800 tarteletter, til de ca. 150 gæster, ud af køkkenet.

Heidis und hosen med fuld musik

Efter de indledende øvelser med spisning, både almindeligvis og mere konkurrencepræget, spillede Heidis und hosen op til sjov og dans, med hele udstyret af tyrolertøj og horn. Og DJKek spillede, som sidste mand, op til mere dans, med alskens forskellig musik, som mange kunne synge med på.

Alt i alt en rigtig hyggelig aften for de mange fremmødte, selvom alle ikke er ens og har forskellig smag.

Til næste år er der atter TarteletFestival i Græsted, hvor det helt sikkert kommer til at være lidt anderledes end i år og det er mere for at forfine arrangementet.

Der skal lyde en stor tak til de mange frivillige hjælpere som løb stærkt, både i køkkenet, bag baren, mellem køkkenet og spisebordene og de mange andre steder, hvor der blev lagt en stor indsats, for at få det hele til at klappe.

Har du ris eller ros til denne første Gribskov TarteletFestival, er du velkommen til at skrive til Os. Du kan benytte formularen Ris og Ros under menupunktet Kontakt Os i den sorte menubjælke.

Nedenfor kan du se lidt flere billeder fra TarteletFestivalen og en lille film.

Her kan du læse hvad pressen skrev på Gribskovonline.info

 

 

Del dette.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: