VM-kokkens opskrift på gyldne tarteletter

Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder

Har vi ikke kunnet få fra ham.

Så vi må vente med at smage på de gode madvarer til fredag d. 22. marts.

Vi kan dog afsløre lidt af

Tartelet-Menuen

På Gribskov TarteletFestival vil man blandt andet kunne smage VM-kok Michael Lefevre Simonsens kreationer af  følgende variationer af tarteletter.

Vi kan dog godt afsløre at det garanteret kommer til at smage godt.

Det bliver en øjenåbner, når man smager de gode tarteletter

Der vil f. eks. blive serveret følgende tarteletter:

Høns i asparges
(En stensikker klassiker)

Skinke med ærter og gulerødder
(En anden klassiker)

En svampetartelet
(kødfri)

Når vi nu ikke kan få opskriften fra kokken, har vi sakset en anden opskrift til dig, som du kan prøve ved lejlighed.

Tarteletter med høns i asparges

En klassiker er tarteletter med høns i asparges
  • 500 g hønsekød
  • 2 dl god hønsefond eller suppe fra din hønsekødsuppe
  • 2 dl sødmælk
  • 2 glas hvide asparges 400-500 g – GEM VÆDEN
  • 2 dl aspargesvæde – evt. lidt mere til tilsmagning
  • 60 g smør
  • 4 spsk. mel
  • Salt og peber
  • Tarteletskaller
  • friskhakket persille

Tarteletter med høns i asparges

  • Start med at plukke din høne for kød, og skær kødet ud i mundrette bidder.
  • Dræn glassene med hvide asparges og skær i mundrette bidder – husk at gemme aspargesvæden.
  • Smelt smør i en gryde ved middel varme, tilsæt mel og pisk sammen.
  • Hæld aspargesvæden i stille og roligt mens der piskes.
  • Tilsæt hønsefond lidt ad gangen og pisk sammen.
  • Mælk tilsættes lidt ad gangen til du har den ønskede konsistens – høns i asparges skal have en relativt tyk sauce.
  • Når saucen har den ønskede konsistens tilsættes asparges- og hønsekødsstykker. Rør sammen og smag til med salt, peber og eventuelt lidt mere aspargesvand.

Portionen her giver til ca. 20 små tarteletskaller, eller 3-4 mennesker.

Høns i asparges er desuden frysevenligt.

Klik her og kom videre til billetsiden
Vi serverer desværre ikke burgere, men til gengæld lækre tarteletter

Du kan stadig nå at sikre dig billetter til TarteletFestivalen ved at linket til Billetexpressen.

Bestil din billet via nedenstående tlf. eller mail, hvis du ikke kan benytte BilletExpressen.
Betaling via MobilePay eller ved Indgangen.

Kontakt: tlf. 48 39 13 40 eller på mail: info@gribskovtarteletfestival.dk.
Du kan også benytte kontaktformularen.

Musikken spiller op til dans

Og der er foruden tarteletter også disket op med levende musik den halve nat.

Hvis du vil vide mere om TarteletFestivalen kan du læse mere her.

Del dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *