Når den levende musik holder pause bliver der spillet op til dans af DJKek, som har mere end 10 års erfaring bag mixerpulten og et utal af fester, som gør at han kan spille op til enhver fest. Der vil være risiko for at gæsterne får ømme fødder ude på dansegulvet. Man må dog også godt bare lytte til musikken fra sin siddeplads en gang i mellem.

DJKek har været vidt omkring, hvor det foruden at have været private fester, som bryllupper, fødselsdage og konfirmationer, som har nydt godt af hans righoldige musikprogram også har været firmafester og på gaden til Københavns store musikfest; Distortion.

Og ikke et ord om Kim Jong-Un

Og d. 22. marts er DJKek at finde bag sin mixerpult til Gribskov Tartelet-Festival, hvor han vil tage sig kærligt at gæsterne.

Og lad jer ikke snyde, for DJKek spiller alt musik fra de gode gamle 60-ere, til de nyere hits som du hører i radioen hver dag. Ind i mellem vil der også være gamle kendinge som stort set enhver kan synge med på.

DJKek har en stor bagage med sig, i form af rigtigt mange tusinde musiknumre, så der vil nok også være mulighed for at du kan få et ønske opfyldt.

Skal der være fest – så lad der være fest.

 

 

Del dette.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: