Gribskov Tartelet-Festival er der en række musikalske indslag og et af dem vil være Heidis und Hosen, som i deres repertoire favner bredt med alt i mellem Johnny Reimar’s Tyrolerhat over Lone Kellerman’s udødelige klassiker om at se Venedig (skrevet af Kim Larsen) og som ind i mellem vil være krydret med nogle små skålesange.

Heidis und Hosen er et dansk polkapop-musikband, som spiller et mix af pop tilsat lidt polka, traditionelle danske skålesange og selvfølgelig også den velkendte Tyrolermusik. Alt sammen noget, som vi kender det fra de tyske oktoberfester men her i en dansk version.

Heidis und Hosen har ry for at spille danseglad partymusik som ALLE kan være med på. En sprechstallmeister, som styrer de musikalske løjer, er der også plads til.

Når de optræder til Oktoberfester, på gaden til maratonløb eller på Gribskov Tartelet-Festival er der garanti for en hyggelig aften, hvor bandet optræder i ægte Tyrolertøj med Tyrolerstemning og musik, underholdning og sjove oplevelser som omfavner alle gæster.

Så der er rig mulighed for, at denne aften ender som en rigtig god partyaften, hvor alle kan slappe af fra hverdagens stress og jag, og bagefter få sig en god nats søvn.

 

 

Del dette.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: